Futbol Català
Esports 13/03/2012

Nitus Santos dimiteix com entrenador de l'Olot

El tècnic, que s'havia posat un límit propi de dos partits, deixa el conjunt vermell després de no sumar cap punt en dues jornades de marge

Ara
1 min
Nitus Santos

OlotLa caiguda lliure de l'Olot a la taula classificatòria de Tercera Divisió durant el tram final de la primera volta i tota la segona, ha provocat la marxa voluntària del tècnic Nitus Santos. El mateix entrenador s'havia imposat un marge de dues setmanes per fer reaccionar l'equip, però el fet de sumar zero punts en quinze dies ha acabat concretant una decisió que l'entrenador del conjunt garrotxí tenia molt coll avall. Amb Santos marxa també qui fins ara era el seu segon a la banqueta, l'exjugador Jordi Dot.

Tal com informa el portal web oficial de l'entitat, el club, que manté una excel·lent relació i valoració de Nitus Santos, deixa la porta oberta a futures col·laboracions entre l'Olot i el fins ara màxim responsable de la banqueta del primer equip, una banqueta que passarà a ocupar el director esportiu de l'entitat, Àlex Terma. El nou tècnic tindrà la missió de retrobar l'equip amb la victòria, un fet que no té lloc des de finals del 2011, a domicili davant L'Europa (4 de desembre) en la fins ara única victòria fora de casa de l'Olot en la present lliga.

stats