Esports 06/08/2012

Les noies de Miki Oca ja són a les semifinals

Nuria García
La selecció espanyola jugarà dimarts contra Hongria.

La selecció espanyola femenina de waterpolo va classificar-se per a les semifinals dels Jocs Olímpics després de superar la Gran Bretanya (9-7). El pròxim rival serà Hongria, aquest dimarts, equip al qual les espanyoles ja van superar per classificar-se per als quarts de final. Les de Miki Oca van començar perdent, però es van refer i, després d'anar a remolc durant uns minuts, van col·locar-se per davant en el marcador abans del final del primer quart (3-2), gràcies als gols de Lorena Miranda, Messeguer i Jenni Pareja. Al final, les espanyoles van saber ser pacients per trobar els desajustaments en defensa de les britàniques, i van marxar al descans amb quatre gols d'avantatge (6-2) gràcies a les dianes de Lorena Miranda, Laura López i Tarragó.

El tercer quart no va començar gaire bé per a la selecció espanyola, ja que les britàniques van aconseguir retallar distàncies i es van situar a només dos gols. Però llavors va aparèixer Anni Espar i, amb dos gols, va fer posar les coses a lloc. Tot i que les britàniques van anar a més en els últims minuts, Maica García va marcar un valuós gol a les acaballes i va establir el 9-7 final.