BALANÇ DE L'ÀREA PATRIMONIAL DEL BARÇA
Esports 07/09/2011

El nou Palau estarà llest l'any 2015

El Barça anuncia que treballa en la construcció del nou Palau, que estarà llest per començar la temporada 2015/2016. El club, que hi invertirà 75 milions d'euros, no descarta posar-li un nom comercial.

Nuria García
1 min
El nou Palau estarà llest l'any 2015

Barcelona.El Barça tindrà un nou Palau per començar la temporada 2015/2016. Així ho va anunciar el directiu de l'àrea econòmica i estratègica del Barça responsable de patrimoni, Jordi Moix. "Ara treballem amb la viabilitat del nou Palau. La inversió no baixarà dels 75 milions euros i trigarem entre dos anys i mig i tres a poder-lo estrenar", va dir Moix, que va explicar que el club ha arribat a un acord amb l'Eurolliga pel qual el Barça es compromet a tenir-los informats de l'evolució del projecte. El directiu va reconèixer que la junta no descarta "posar un nom comercial al nou Palau".

L'ampliació del Camp Nou

Moix també va parlar sobre la futura remodelació i possible ampliació del Camp Nou. "La possibilitat d'ampliació seria de 10.000 seients. Hem de valorar si té sentit o no fer-ho", va dir Moix, que també va comentar com està la requalificació del Miniestadi: "L'Ajuntament i la Generalitat retiraran el pla per requalificar el Mini quan el club presenti una nova proposta". A més, va anunciar que l'Espai Barça es començarà a construir un cop s'acabi el nou Palau blaugrana.

stats