Futbol Català
Esports 05/12/2011

El tècnic del Llagostera elogia la reacció de l'equip a la lliga però fa un toc d'atenció a alguns jugadors

L'entrenador Oriol Alsina, tot i viure un moment positiu, fa un avís als navegants

àngel Garreta
2 min
Oriol Alsina en roda de premsa

LlagosteraFa un mes, el Llagostera era el darrer classificat del grup tercer de Segona B. Ara mateix, tot i perdre el passat dissabte a casa, es troba situat fora de perill, ha abandonat el descens i fins i tot la plaça de promoció de permanència. El tècnic del conjunt gironí, Oriol Alsina, considera que el seu equip va fer dissabte davant l'Orihuela "una primera part molt bona, especialment a partir del primer quart d'hora. En accions d'estratègia i en segones jugades vam poder sentenciar. Estic segur que si arribem a fer el 2-0 abans del descans a la represa, ningú ens ho capgira".

El tècnic, no obstant, afirma que sobre la reacció visitant "no hi ha res a dir. La segona meitat va ser més d'ells i com a conseqüència van arribar els seus gols". L'entrenador prefereix no parlar de l'actuació arbitral. "Tothom que ha estat al camp, començant pels mitjans de comunicació, ho ha pogut veure", referint-se al penal del porter Pulpo Romero sobre Uri amb 1-0 al marcador. Alsina es queda amb el bon treball del seu equip "davant un conjunt potentíssim, que ben segur que tornarà a estar entre els quatre primers".

Tot i la satisfacció general al club i el canvi d'aires a la classificació, el responsable de la banqueta llagosterenca apunta: "L'equip en general dóna la talla i està cada cop millor, però hi ha algun jugador que encara no està al nivell que li toca. Ha de rendir més. I el Llagostera, quan algun jugador no està al cent per cent, ho passa malament". El tècnic no vol personalitzar la crítica, encara que destaca "el bon treball que darrerament estan fent jugadors defensius com Aimar, Oscar, Vallho... els tres gols de dissabte no ho esborren. Hem estat molts dies excel·lents al darrere". Pel que fa al capità blaugrana, Eloi Amagat, que no va poder acabar el partit per un problema d'adductors, Alsina espera "que no sigui greu i tenir-lo a punt per a l'importantíssim partit de diumenge vinent a València".

stats