Futbol Català
Esports 21/02/2012

L'entrenador del Llagostera afirma que la gran clau de l'èxit és fitxar "abans que res bones persones"

El tècnic Oriol Alsina va ser entrevistat per Toni Clapés al programa 'Versió RAC1'

àngel Garreta
1 min
Oriol Alsina als estudis de RAC1

BarcelonaLa presidenta de la Unió Esportiva Llagostera, Isabel Tarragó i el preparador de l'entitat, Oriol Alsina, van ser protagonistes dilluns del programa 'Versió RAC1' que presenta el periodista Toni Clapés a l'emissora líder de Catalunya. Tots dos responsables del club blaugrana van repassar l'evolució llagosterenca en els darrers anys i l'actual temporada esportiva, que en pocs mesos ha situat l'equip de la darrera posició de la lliga a ser, sens dubte, l'equip de moda entre tots els grups que formen el tercer esglaó del futbol estatal.

Alsina creu que part del secret del seu equip durant els últims anys és que "busquem jugadors que, abans que res, siguin bones persones, a banda de bons jugadors. No tenim el pressupost més alt, però si que cuidem molt els futbolistes i paguem al dia. Tots aquests detalls i les atencions que reben crec que fa que alguns puguin rendir fins i tot per sobre de les seves possibilitats". Sobre les opcions de futur dins el present campionat l'entrenador considera que "necessitem certificar la permanència el més ràpidament possible i a partir d'aquí plantejar-nos nous objectius".

Oriol Alsina afirma que "els jugadors es deixen la vida pel club" i que l'entitat no ha perdut "el seu caràcter humil" durant els darrers anys malgrat obtenir molts ascensos de forma consecutiva. Amb la idea de lluitar per l'ascens a Segona A plantejada damunt la taula dels estudis de la ràdio l'entrenador llagosterenc reconeix que "aplicant la lògica no pot ser viable" però que "somiar és gratis".

stats