Esports 10/05/2012

'El 9' es pregunta sobre Cristiano Ronaldo: 'I a sobre l'haurem de pagar?'

El diari esportiu en català es planteja si el diner públic per rescatar Bankia acabarà servint per cobrir el crèdit que Caja Madrid va donar al Reial Madrid per fitxar el davanter portuguès

Ara
1 min
el nou

Barcelona'El 9 esportiu' obre la portada d'aquest dijous amb la fotografia de Cristiano Ronaldo que ocupa tota la pàgina i hi imprimeix a sobre una pregunta: "I a sobre l'haurem de pagar?". El diari explica que "Caja Madrid, ara Bankia, pendent d'una injecció de diner públic, va finançar el fitxatge de Cristiano Ronaldo". Sobre Carles Puyol, el rotatiu assegura que "té corda per a anys".

El diari 'Sport' obre la portada d'aquest dijous amb la victòria de l'Europa League que s'ha emportat l'Atlètic de Madrid, que va superar amb tres punts l'Athletic Club. El diari també destaca que "Bale forçarà la seva sortida" i que ha demanat al "Tottenham que estudiï l'oferta que li farà arribar el Barça. En aquest sentit, diu que el Barça haurà "de competir amb el City, que ofereix 50 milions". A la portada també hi ha Puyol, que ahir dimecres va declarar que no es retira de la selecció espanyola.

'Marca' celebra l'Europa League amb els jugadors de l'Atlètic de Madrid, que ocupen la portada. A la primera pàgina escriu: 'Radamel, t'estimo'. Sobre el jugador Falcao, ja és "llegenda de l'Atlètic".

'Mundo Deportivo' també se centra en la victòria de l'Atlètic de Madrid i en el paper que hi ha jugat Falcao. Per això titula "FalKO" i fa servir una foto seva sobre la gespa. El diari recorda que "el crac colombià va ser l'home de la final".

L''As' titula en portada: "Per això som de l'Atlètic".

stats