Futbol Català
Esports 03/12/2011

Europa i Olot posaran sobre la gespa reptes pendents

Els escapulats han de reaccionar després d'una mala ratxa de resultats i el conjunt de Nitus Santos necessita el primer triomf a domicili

Redacció
1 min
Totes les mirades posades a Olot

BarcelonaAbans de començar la lliga el potent pressupost de l'Olot i els fitxatges de pes de l'Europa van situar els dos equips dins molts pronòstics de favorits a disputar la promoció d'ascens. Passat un terç de la lliga tots dos equips es troben a la zona mitja, separats per dos punts, i amb urgències ben diferents. L'equip de Pedro Dólera passa per una ratxa negativa de resultats tant a casa com a fora i l'Olot, potent al seu estadi, no coneix la victòria a domicili.

A la zona de play-off, duel destacat entre La Pobla de Mafumet -que defensa el liderat- i un Prat destinat a repetir la promoció que va disputar ara fa dues temporades. L'Amposta, darrer classificat de la lliga però que va ser el primer equip en aconseguir derrotar l'Espanyol B, es tornarà a posar a prova en una molt complicada sortida a Manlleu. Gramenet i Vic veuran un duel dramàtic per evitar el descens, els locals per sortir d'aquesta zona i els visitants per no pintar la seva posició a la taula de color vermell.

LA JORNADA CATALANA A TERCERA

PARTITS DIUMENGE

Gramenet - Vic (11:45 h)

Europa - Olot (12 h)

Gavà - Montanyesa (12 h)

Santboià - Vilafranca (12 h)

Espanyol B - Rubí (12 h)

Pobla Mafumet - Prat (12 h)

Masnou - Cornellà (12 h)

Manlleu - Amposta (16:30 h)

Vilanova - Castelldefels (17 h)

Terrassa - Balaguer (18 h)

stats