Futbol Català
Esports 17/12/2011

Montanyesa i Europa afronten un duel a Nou Barris amb els dos equips en hores baixes

Els locals van jugar promoció d'ascens aquest estiu i ara lluiten per fugir del descens. Els visitants aspiren a la zona noble però el play-off està ja a deu punts

Redacció
1 min
Villegas, capità de la 'Monta'

BarcelonaEls dos únics equips barcelonins que tenen el seu primer equip a Tercera no han iniciat la temporada de la millor manera possible. Monta i Europa jugaran un derbi marcat per les urgències esportives, si bé les directives dels dos clubs tenen confiança absoluta en el projecte dels respectius entrenadors. Separats per cinc punts, els dos equips estan passant per un mal moment i voldran aprofitar l'emparellament de la divuitena jornada de lliga per marxar de vacances de Nadal amb millor cara.

La jornada s'estrenarà dissabte a la tarda amb els duels Vic-Espanyol B i Amposta-Santboià. El líder, el Prat, rebrà una Gramenet que vol aferrar-se a les seves opcions de permanència amb el canvi d'entrenador a la banqueta. El segon de la taula -empatat amb els potablava-, el Terrassa, posarà a prova la fortalesa com a local de l'Olot.

LA JORNADA CATALANA A TERCERA

PARTITS DISSABTE

Vic - Espanyol B (16 h)

Amposta - Santboià (19 h)

PARTITS DIUMENGE

Masnou - Balaguer (12 h)

Montanyesa - Europa (12 h)

Rub í- Manlleu (12 h)

Pra t- Gramenet (12 h)

Castelldefels - Pobla Mafumet (12 h)

Cornellà - Vilanova (12 h)

Vilafranca - Gavà (16 h)

Olot - Terrassa (16:30 h)

stats