Futbol Català
Esports 07/01/2012

El Manlleu-Vic es disputarà dotze anys després

La rivalitat entre els dos clubs no ha pogut tenir presència a Tercera des de l'any 2000. Prat i l'Espanyol B, primer i tercer respectivament, jugaran el duel de la jornada

Redacció
1 min
Una imatge del partit

BarcelonaEl Santboià i el Rubí disputaran el primer partit de l'any a Tercera en jornada avançada a la tarda de dissabte. El plat fort, però, tindrà lloc diumenge al matí, amb el duel entre l'Espanyol B (tercer) i el Prat (líder), separats tots dos per només dos punts. La Gramenet estrenarà a casa el seu tercer tècnic del curs, Toni Romero, rebent a casa un Castelldefels situat còmodament al bell mig de la classificació.

Per la seva banda, l'Europa comença una setmana important on afrontarà tres partits. Diumenge a les 12 rebrà al Vilafranca, dijous a les 21 hores es posarà al dia la Tercera Divisió amb la disputa dels 45 minuts pendents del duel al Nou Sardenya contra el Masnou (0-0 al descans) i el següent diumenge, amb el gir de la segona volta del calendari, l'equip escapulat tornarà a jugar al seu estadi, en aquesta ocasió contra l'Amposta.

LA JORNADA CATALANA A TERCERA

PARTITS DISSABTE

Santboià - Rubí (19 h)

PARTITS DIUMENGE

Gramenet - Castelldefels (11:45 h)

Europa - Vilafranca (12 h)

Gavà - Amposta (12 h)

Espanyol B - Prat (12 h)

Pobla Mafumet - Cornellà (12 h)

Balaguer - Olot (16 h)

Manlleu - Vic (16:30 h)

Terrassa - Montanyesa (17 h)

Vilanova - Masnou (17 h)

stats