Futbol Català
Esports 07/01/2012

El Badalona serà l'únic equip català que estreni l'any esportiu de Segona B jugant a casa

El Llagostera jugarà contra un Sporting Maonès que només presentarà deu jugadors de la primera plantilla després de la seva greu crisi econòmica

Redacció
1 min
El Badalona agafa avantatge

BarcelonaLa primera volta de la lliga a la divisió de bronze es tancarà íntegrament durant la jornada de diumenge. El Badalona de Manolo Márquez serà l'únic dels equips que jugarà a Catalunya en aquesta estrena d'any, rebent un Dénia situat cinc punts per sota. Els escapulats necessiten tornar a fer-se forts, principalment a casa, per aspirar al seu objectiu real: la promoció d'ascens a Segona B. Ara mateix la quarta plaça està a sis punts de distància de l'equip badaloní.

L'Sporting Maonès, primer dels equips situat en descens, rebrà un Llagostera que va tancar el 2011 en plena forma. Ho farà amb només 10 efectius de la primera plantilla i sis juvenils. El club, en crisi econòmica, ha alliberat tots els futbolistes per a poder fitxar per un altre club i la meitat dels jugadors ja ha abandonat la disciplina del conjunt balear. Per la seva banda, els dos únics equips catalans en play-off ara mateix, L'Hospitalet i el Reus, defensaran les seves places a Xàtiva i Saragossa respectivament.

LA JORNADA DELS EQUIPS CATALANS

SARAGOSSA B - REUS

Diumenge 8 de gener · 12 hores

BADALONA - DÉNIA

Diumenge 8 de gener · 12 hores

SPORTING MAONÈS - LLAGOSTERA

Diumenge 8 de gener · 12 hores

VALÈNCIA MESTALLA - SANT ANDREU

Diumenge 8 de gener · 12 hores

OLÍMPIC - L'HOSPITALET

Diumenge 8 de gener · 16:30 hores

ORIOLA - LLEIDA

Diumenge 8 de gener · 17 hores

stats