Futbol Català
Esports 21/03/2012

El Badalona, únic beneficiat de la disputa entre setmana de la jornada número 30 a Segona B

El club escapulat havia quedat emparellat, per ordre de calendari, amb el retirat Sporting Maonès. La resta de catalans jugaran tres partits en set dies

Redacció
1 min
Els escapulats volen seguir aspirant al play-off

BarcelonaEl destí del calendari juga a favor del Badalona aquesta setmana. En set dies carregats de tres jornades de competició, l'equip escapulat només jugarà dues. La retirada de l'Sporting Maonès, rival previst per aquest dimecres al Camp del Centenari, farà descansar el conjunt de Manolo Márquez fins al proper cap de setmana. Els cincs equips catalans restants jugaran la jornada número 30. Tres d'ells ho faran fora de casa i ben lluny de terres catalanes.

El primer en fer-ho serà el Llagostera, que posarà els peus a Manises per veure's les cares amb l'Huracán de València a les cinc de la tarda. Dues hores més tard donarà inici el duel del Lleida a terres Balears. El seu rival, el Manacor. A les vuit del vespre el Terol rebrà la visita del Sant Andreu. A la mateixa hora, L'Hospitalet, a casa, es veurà les cares amb el Gandia. Tancarà la jornada, també al seu terreny de joc, el Reus. L'equip de Santi Castillejo jugarà a dos quarts de nou contra el filial del València.

LA JORNADA DELS EQUIPS CATALANS

HURACÁN - LLAGOSTERA

Dimecres 21 de març · 17 hores

MANACOR - LLEIDA

Dimecres 21 de març · 19 hores

TEROL - SANT ANDREU

Dimecres 21 de març · 20 hores

L'HOSPITALET - GANDIA

Dimecres 21 de març · 20 hores

REUS - VALÈNCIA MESTALLA

Dimecres 21 de març · 20:30 hores

stats