Futbol Català
Esports 04/04/2012

La Setmana Santa presenta una barreja total de jornades i horaris a Segona B i Tercera Divisió

A la divisió de bronze, la jornada 33 es juga de dijous a diumenge. A Tercera, només es disputa el Pobla-Amposta i també l'ajornat entre el Balaguer i la Gramenet

Redacció
1 min
El riberenc Haro

BarcelonaLes dues categories amateurs estatals amb presència catalana viuran una jornada 33 on serà necessari utilitzar més que mai l'agenda per no perdre el fil. A Segona B, els catalans jugaran repartits entre dijous i divendres sant i el cap de setmana. Així, obrirà foc el Badalona al camp de l'Olímpic el dijous al vespre. Divendres jugarà el Reus fora i el Sant Andreu a casa, dissabte L'Hospitalet a domicili i tancaran la jornada el Lleida i el Llagostera en diumenge, el primer a casa i el segon fora.

A Tercera, setmana ben atípica del calendari. La jornada, prevista per disputar el diumenge 8, quedarà totalment dividida entre avui dimecres amb la disputa del partit Pobla-Amposta i el dia 18 d'abril, on es tancarà el gruix dels emparellaments, havent superat pel mig la jornada 34 (diumenge 15). Un autèntic despropòsit federatiu en resposta a la convocatòria de 18 jugadors del grup cinquè per la disputa de la fase final de la Copa de Regions UEFA el proper cap de setmana.

HORARIS DEL FUTBOL CATALÀ PER SETMANA SANTA

Segona B

Jornada 33

OLÍMPIC - BADALONA

Dijous 5 d'abril, 20:30 hores

SANT ANDREU - MANACOR

Divendres 6 d'abril, 12 hores

ONTINYENT - REUS

Divendres 6 d'abril, 18 hores

VALÈNCIA B - L'HOSPITALET

Dissabte 7 d'abril, 17 hores

LLEIDA - MALLORCA B

Diumenge 8 d'abril, 12 hores

GANDIA - LLAGOSTERA

Diumenge 8 d'abril, 17 hores

Tercera Divisió

Jornada 33 avançada

POBLA MAFUMET - AMPOSTA

Dimecres 4 d'abril, 20 hores

Jornada 30 partit ajornat per la pluja

BALAGUER - GRAMENET

Divendres 6 d'abril, 12 hores

stats