Esports 08/12/2011

El "puto amo" és Pep Guardiola

4 experts consultats per l'ARA consideren que qui domina a les sales de premsa és l'entrenador blaugrana i no Mou

Albert Solé
1 min
El "puto amo" és Pep Guardiola El lideratge del Pep és la suma de sis intel·ligències Transmet energia i passió amb una gran gestualitat Sap que és un model i per això aquesta contenció No dubta, dóna el titular i dosifica la vehemència

BarcelonaEl 26 d'abril del 2011 va ser el primer dia que va semblar que Pep Guardiola perdia els papers. Fart de les insinuacions del tècnic del Reial Madrid, en una roda de premsa va dir: "En aquesta sala [Mourinho] és el puto amo, el puto jefe. Ell ja ha guanyat. Ha guanyat durant tot l'any. Li regalo la seva Champions particular fora del camp". ¿Però realment el mestre de les sales de premsa és Mourinho? Diversos experts consultats per aquest diari consideren -després d'analitzar els mateixos vídeos- que l'autèntic amo en aquest context és Guardiola i que un dels dies en què ho va posar més en evidència va ser aquell 26 d'abril al Bernabéu.

Joan Roma, psicòleg i filòsof, Lluís Pastor, expert en comunicació i professor universitari, Àlex Rovira, escriptor i el publicista Robert Rodergues expliquen a l'ARA PREMIUM les claus del lideratge de Guardiola.

Podeu llegir l'article complet a l'ARA PREMIUM.

stats