Futbol
Esports 01/09/2011

Les ràdios reafirmen la seva unitat contra el cànon de la Lliga

Celebren la unitat que han mantingut fins la data i anuncien que comencen a recórrer el camí jurídic per defensar els seus interessos davant les exigències de la LFP

Redacció
1 min
Continua el conflicte

BarcelonaEls directius de les emissores de ràdio públiques i privades s'han reunit aquest dijous i han reafirmat la seva postura de mantenir-se units contra el cànon que la Lliga de Futbol Professional vol imposar per permetre les retransmissions radiofòniques dels partits.

El resultat de la reunió és que la decisió de no acceptar el pagament, i per tant, si la LFP no es fa enrere, de no accedir als estadis, es mantindrà aquest cap de setmana a Segona divisió i el cap de setmana vinent durant la tercera jornada de lliga a Primera, i també a Segona.

Durant la trobada, s'ha acordat també emprendre la defensa jurídica de la posició que les ràdios defensen, i han negat no estar tenint una actitud prou dialogant en l'afer.

A més, han celebrat que les seves programacions esportives complissin amb el seu deure d'informar dels partits tot i no accedir als estadis, i també el suport "aclaparador" dels oients a la seva postura.

En un comunicat posterior a la reunió, les ràdios insisteixen en la seva advertència sobre el risc que el fet de no poder fer les retransmissions faci que hagin d'acomiadar molts treballadors, i han criticat "el risc pels operadors que significaria el desorbitat augment de costos que pretén la Lliga per les retransmissions".

stats