Futbol Català
Esports 26/09/2011

Rapitenca i Tortosa signen inicis oposats a Catalana

El derbi de les Terres de l'Ebre va caure a favor del conjunt blau (0-1)

Redacció
1 min
La Rapitenca ja ocupa zona noble

BarcelonaEl derbi ebrenc disputat a Tortosa va anar a parar a mans de l'equip visitant. La Rapitenca en va tenir prou amb una diana d'Alexis als tretze minuts, al pal llarg i impossible d'aturar pel porter, per sumar tres punts que deixen l'equip segon del grup 2 de Primera Catalana, a dos punts del líder, el Tàrrega, que ha guanyat tots tres partits disputats fins a la data. El Tortosa és el darrer classificat de la lliga, amb zero punts i zero gols.

L'estat actual dels dos representants de les Terres de l'Ebre a la primera categoria de la Federació Catalana és totalment oposat. La Rapitenca buscarà, al segon intent, el retorn a Tercera Divisió, mentre que el Tortosa patirà de valent per mantenir-se en una categoria ampliada en nombre de clubs i en complicació tant d'ascens com permanència.

En silenci, sense parlar-ne públicament i amb reforços consolidats com Antoni Teixidó a la banqueta, l'experimentat central Ortega o el sempre competitiu lateral Yélamos, la Rapitenca busca un ascens que li permeti tornar a lluitar pel regnat de millor equip de l'Ebre, en mans actualment d'un Amposta –únic representant del territori a Tercera– que viu situat en zona de descens un cop disputades sis jornades.

stats