Espanyol
Esports 16/07/2011

Kameni haurà d'anar a Peralada dilluns si no es tanca el seu traspàs al Roma

Es tracta d'una mesura provisional que no implicaria que Kameni es quedés a l'Espanyol. L'acord entre els clubs és total i només falta que l'agent del jugador concreti els detalls del contracte amb el Roma

Efe
1 min
Carlos Kameni durant l'acte de presentació de la Danone Nations Cup.

PeraladaEl porter del RCD Espanyol Carlos Kameni podria passar l'habitual revisió mèdica de principi de pretemporada i pujar a la concentració de Peralada (Alt Empordà) si el seu traspàs al Roma no es tanca demà, segons han informat aquesta tarda fonts del club català.

L'acord entre els dos clubs és total i l'Espanyol rebria una quantitat pròxima als dos milions d'euros més variables. Ara només falta que els agents de l'internacional camerunès i el conjunt italià, en negociacions des de fa diversos dies, arribin a un acord definitiu.

El tancament del traspàs s'està endarrerint i el jugador hauria de passar dilluns les proves mèdiques i concentrar-se amb els seus companys si el procés s'allarga.

De tota manera, que Kameni s'entreni sota la disciplina de l'entrenador Mauricio Pochettino no implicaria que el seu futur fos blanc-i-blau.

stats