Espanyol
Esports 02/06/2011

Collet: "Dir que la temporada que ve anirem a Europa és temerari"

El conseller delegat de l'Espanyol ha evitat fixar-se un objectiu concret per a l'any que ve, ha dit que compten amb Osvaldo per l'any que ve i que li agradaria que Sánchez Llibre continués de president

Efe
1 min

Cornellà de LlobregatEl conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, ha assegurat aquest migdia a l'estadi de Cornellà-El Prat que el club no es planteja objectius alts per a la temporada que ve i ha apuntat que hi haurà retallades pressupostàries a la parcel·la esportiva a causa de la situació econòmica del club.

"No podem conformar-nos amb res, però dir que entrarem en les posicions europees la temporada que ve és temerari. Amb Mauricio Pochettino hem anat de menys a més. Ens va salvar d'un descens, després vam tenir una Lliga tranquil·la i en l'anterior vam estar lluitant per Europa", ha apuntat el mandatari.

Collet ha explicat a més que la crisi global i l'estat de les arques espanyolistes obliguen a reduir el pressupost: "Per a la temporada que ve cal realitzar retallades en moltes parcel·les de l'Espanyol però també en l'aspecte esportiu, ja que és on es marca la diferència".

En aquest sentit, el conseller delegat no ha qualificat com a intransferible el davanter Pablo Daniel Osvaldo, el jugador franquícia de l'Espanyol. "Que jo sàpiga ningú ha dit que ho sigui. És un jugador molt bo i ja hem rebutjat un parell d'ofertes per ell. El vestidor està encantat amb ell", ha comentat.

Finalment, Collet ha valorat el futur del president Daniel Sánchez Llibre, que podria deixar el càrrec aviat: "Em quedo amb el que va dir a la reunió de penyes el cap de setmana passat. Fins que no es reuneixi el consell no hi haurà una decisió. La meva opinió és que preferiria que Dani seguís", ha dit.

stats