Esports 30/09/2015

El Madrid no falla contra el Malmö en la seva primera visita oficial a Suècia (0-2)

Cristiano Ronaldo celebra el primer gol oficial del Madrid a Suècia / JONATHAN NACKSTRAND / AFP PHOTO

BarcelonaEl Reial Madrid ha complert en el seu primer desplaçament oficial a Suècia, on ha guanyat amb més superioritat en el joc que en el marcador el Malmö. Dos gols de Cristiano Ronaldo mantenen als blancs al capdavant del seu grup, empatats a sis punts amb un PSG que tampoc ha fallat contra el Xakhtar.

Els de Rafa Benítez han portat la iniciativa contra un Malmö poc clar en atac que ha viscut tot el partit replegat. Els suecs, que han acabat amb deu homes per l'expulsió de Yotún han aguantat el tipus darrere però no han generat cap tipus de dificultat als blancs, molt còmodes.

Dos intents de Cristiano Ronaldo en els primers minuts han servit d'advertència prèvia al gol que ha aconseguit el portuguès al minut 29, quan ha aprofitat una assistència d'Isco que l'ha deixat sol davant del porter després d'una errada de la defensa. En el darrer minut de joc (90'), ha sentenciat el duel amb una diana amb la qual supera a Raúl com a màxim golejador de la història de la Copa d'Europa.