FUTBOL SALA - SUPERCOPA D'ESPANYA
Esports 03/09/2011

El repte dels cinc títols comença a Madrid

Aquesta tarda (18 hores) el Barça Alusport enceta la temporada amb la disputa de la primera semifinal de la Supercopa d'Espanya a Madrid, contra El Pozo Múrcia, en una competició en què són favorits.

David R. Jover
1 min
Saad Assis, durant la final de Lliga de la temporada passada contra el Caja Segovia.

Barcelona.Després del triplet de l'any passat (Lliga, Copa d'Espanya i Copa del Rei), els jugadors del Barça Alusport ja tenen superada la pressió de guanyar. Però la tasca que van dur a terme la temporada anterior s'ha de deixar enrere. Pensar-hi podria ser decisiu. Aquest any el repte és més gran. Il·lusionant, i fins i tot utòpic. Els blaugranes aspiren a aconseguir sis títols o, si més no, lluitar per tots fins al final: la Lliga -aquest any s'anomena Primera Divisió en lloc de Divisió d'Honor- les dues Copes -la d'Espanya i la del Rei-, la UEFA Futsal Cup -la Champions del futbol sala- i la Supercopa d'Espanya, que comença avui.

Al Barça d'aquesta temporada se'l reconeix ràpidament tot i els dos canvis en la plantilla. Carlos i Chico van fer les maletes i en el seu lloc han aterrat dos jugadors que milloren en tot el que hi havia. Sergio Lozano i Gabriel da Silva completen un equip campió. Aquesta tarda, contra El Pozo de Múrcia, el Barça obrirà la Supercopa d'Espanya al pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón de Ardoz. A priori, els catalans són favorits, ja que els murcians, a causa de la crisi, s'han desfet de grans jugadors com Vinicius i Álvaro.

Si el Barça aconsegueix el triomf se les haurà demà amb el guanyador del Carnicer-Inter Movistar (diumenge, 20 h). Aquest segon aquesta temporada està cridat a ser el gran rival dels de Carmona un altre cop.

stats