Futbol Català
Esports 30/10/2011

El Prat aconsegueix a Vic la seva millor ratxa particular de victòries a Tercera Divisió

L'equip d'Agustín Vacas va materialitzar amb un 0-1 el seu cinquè triomf seguit

Redacció
1 min
Històric triomf potablava

BarcelonaMai abans a la seva particular història havia aconseguit el Prat cinc victòries de forma consecutiva a Tercera Divisió. L'equip potablava ho va fer dissabte a la tarda a Vic (0-1) i d'aquesta manera aconsegueix mantenir-se segon a la classificació perseguint el líder, un Espanyol B que ha empatat sense gols a Balaguer (0-0) i que es troba a només dos punts de distància.

Per sota, el Vilanova ha trigat dotze setmanes a sumar el primer triomf. Ho ha fet per 0-1 a Vilafranca i, a la vegada, ha aconseguit sortir del darrer lloc de la classificació. Ara aquest dubtós honor el té l'Amposta de Jordi Fabregat, que ha caigut derrotat a casa (2-3) a mans del Cornellà. El partit amb més gols de la setmana s'ha vist a l'Olímpic de Terrassa. Ni més ni menys que un 5-3 que ha servit per veure un nou triomf dels de Miguel Olmo davant l'equip de Francesc Cargol.

L'Europa, per la seva banda, s'ha retrobat amb la victòria quatre setmanes després de la darrera vegada, superant aquest matí al Nou Sardenya el Santboià (3-1). La Pobla de Mafumet conserva la quarta plaça després d'empatar (0-0) a Nou Barris davant la Montanyesa.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Vic 0 - Prat 1

Gavà 2 - Masnou 1

Europa 3 - Santboià 1

Montanyesa 0 - Pobla Mafumet 0

Rubí 3 - Castelldefels 0

Terrassa 5 - Manlleu 3

Balaguer 0 - Espanyol B 0

Olot 3 - Gramenet 0

Vilafranca 0 - Vilanova 1

Amposta 2 - Cornellà 3

stats