Futbol Català
Esports 13/11/2011

La Tercera Divisió és cosa de filials

L'Espanyol B cedeix un empat a Nou Barris i La Pobla de Mafumet salta al segon lloc de la taula. Ni Prat ni Terrassa han pogut aprofitar l'ensopegada blanc-i-blava per liderar la classificació del grup cinquè en solitari

Redacció
1 min
Empat espanyolista sota la pluja

BarcelonaLa remullada jornada de Tercera ha deixat novament l'Espanyol B com a líder tot i deixar-se dos punts a Nou Barris davant la Montanyesa (1-1). Els blanc-i-blaus comanden el campionat amb una curiosa estadística: no han perdut cap partit però són líders amb un 50% de victòries i un 50% d'empats. Aquest cap de setmana ni Prat (perdent a casa amb el Castelldefels 0-2 i acabant amb la ratxa de victòries) ni Terrassa (fent el mateix amb el Gavà 1-2) han pogut acabar amb el privilegi de l'equip dirigit per Raúl Longhi dalt de tot de la taula.

Amb els dos filials de la categoria comandant la taula -La Pobla ha superat l'Amposta 1-3 a domicili- i pratencs i egarencs per darrere, a les portes de la promoció es troba el Manlleu, que ha derrotat l'Olot per 2-4 en el gran duel de la jornada. L'encontre, de gran rivalitat, ha suposat la primera derrota a casa del conjunt vermell. Per la seva banda, Gramenet i Santboià no aixequen cap. Els blaus han perdut a Vilafranca (2-0) i els de Sant Boi han signat taules a Balaguer (1-1). L'encontre Europa-Masnou s'ha suspès al descans per la forta pluja amb 0-0 a l'electrònic.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Vic 1 - Cornellà 1

Europa - Masnou (suspès amb 0-0)

Montanyesa 1 - Espanyol B 1

Rubí 4 - Vilanova 1

Prat 0 - Castelldefels 2

Vilafranca 2 - Gramenet 0

Terrassa 1 - Gavà 2

Balaguer 1 - Santboià 1

Olot 2 - Manlleu 4

Amposta 1 - Pobla Mafumet 3

stats