Futbol Català
Esports 04/12/2011

El Prat derrota la Pobla i li pren el liderat de Tercera

El 0-1 dels potablava davant els poblencs provoca un nou canvi a la primera posició

Redacció
1 min
Vacas, el tècnic pratenc

BarcelonaUn gol de Pedro Garcia al minut 73 de partit ha donat el triomf al Prat a domicili davant el fins ara líder, la Pobla de Mafumet. Els pratencs estrenen així la seva condició de capdavanters del campionat per primera vegada aquesta temporada. Amb els mateixos punts es troba situat un Terrassa que no falla i que ha derrotat per 2-1 el Balaguer en el partit que ha tancat la jornada a Tercera Divisió. L'Espanyol B, líder fa dues setmanes, ha tornat a punxar, aquesta vegada a casa (1-1) amb el Rubí.

El partit amb més gols de la jornada s'ha vist al Municipal de Manlleu. Els de Francesc Cargol han superat 4-2 el darrer classificat, l'Amposta. Els dos golejadors de cada equip (Planagumà per als locals i Miguel per als visitants) ha mullat per partida doble. Els dos gols restants del Manlleu, obra d'Aumatell i Bernat. A Gràcia, l'Europa no aixeca cap i ha concedit a l'Olot la seva primera victòria com a visitant en aquesta lliga, gràcies a una solitària diana de Robert a l'inici del segon temps.

Per sota, el Masnou ha perdut a casa davant el Cornellà (1-2). Els verds han sumat els tres punts gràcies als gols d'Àlex Pla i Enric. La Grama, que ha estrenat Lluís Planagumà com a tècnic, ho ha fet amb victòria (2-0) davant el Vic, i ha sortit així de la zona de descens, almenys aquesta jornada. Els gols del triomf colomenc, obra de Juan Luque i Balda.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Gramenet 2 - Vic 1

Europa 0 - Olot 1

Gavà 3 - Montanyesa 0

Santboià 1 - Vilafranca 1

Espanyol B 1 - Rubí 1

Pobla Mafumet 0 - Prat 1

Masnou 1 - Cornellà 2

Manlleu 4 - Amposta 2

Vilanova 0 - Castelldefels 2

Terrassa 2 - Balaguer 1

stats