Futbol Català
Esports 08/01/2012

El Terrassa torna al liderat aprofitant l'empat entre l'Espanyol B i el Prat en el duel de la jornada

Els egarencs, amb una victòria per la mínima davant la Monta (1-0), tornen al capdavant de la taula i tanquen la primera volta amb 40 punts

Redacció
1 min
Vital triomf de la Grama

BarcelonaEl duel de la jornada ha deixat quatre gols a la ciutat esportiva de l'Espanyol. En el darrer instant, l'equip de Raúl Longhi ha evitat la victòria a domicili d'un Prat que ha demostrat estar preparat per aspirar a tot, fins i tot al títol. D'aquest duel directe ha tret el màxim profit el Terrassa de Miquel Olmo, que s'ha fet amb el liderat després de superar la Montanyesa a l'Olímpic egarenc. Per sota, vital triomf de la Gramenet contra el Castelldefels per agafar un xic d'aire a la zona baixa. El Masnou, per la seva banda, ha aconseguit el seu tercer triomf a Vilanova.

Qui no aixeca cap és l'Europa, que viu la pitjor ratxa d'un equip de la lliga i presenta, en els darrers tres mesos, números de descens. En el partit d'aquesta matinal al Nou Sardenya, nova derrota concedida davant un Vilafranca que ha guanyat per primera vegada a Gràcia en 25 anys. El Vic, en el duel de màxima rivalitat davant el Manlleu, ha donat la gran campanada guanyant per un clar 2-4 i respirant una mica més a la zona baixa de la lliga.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Santboià 1 - Rubí 0

Gramenet 2 - Castelldefels 1

Europa 0 - Vilafranca 1

Gavà 0 - Amposta 0

Espanyol B 2 - Prat 2

Pobla Mafumet 0 - Cornellà 1

Balaguer 1 - Olot 0

Manlleu 2 - Vic 4

Terrassa 1 - Montanyesa 0

Vilanova 0 - Masnou 1

stats