Futbol Català
Esports 15/01/2012

La zona alta de Segona B estreta la diferència de punts en l'inici de la segona volta del campionat

Un gol de Marcos al minut 90 ha donat la victòria al Sant Andreu a Terol (1-2). El Llagostera suma a Ontinyent (0-2) la quarta victòria seguida amb la porteria a zero

Redacciö
Marcos, el salvador del Sant Andreu a Terol

BarcelonaEntre el quart classificat, el Reus, i el bell mig de la taula classificatòria on es col·loca el Llagostera a la desena plaça, hi ha només cinc punts de diferència. La part alta de Segona B es converteix en l'inici del segon tram del calendari en un puny on tots els equips es poden convertir en aspirants a altres fites. La jornada d'aquest cap de setmana, positiva per tots els equips menys per L'Hospitalet, que ha caigut per 3-1 al terreny de joc del Mallorca B.

Andorra 1 - Sant Andreu 2

Important triomf 'in extremis' del Sant Andreu contra el penúltim classificat. Malgrat començar perdent el partit amb una diana de Morales als 19 minuts de partit, l'equip de Piti Belmonte ha tirat de valentia i esforç per capgirar la situació a la segona part. Primer el central Melo ha establert l'empat al minut 52 i ja sobre el temps afegit el sempre present Marcos ha fet marxar els tres punts camp a Sant Andreu de Palomar.

Badalona 2 - Terol 2

L'afegit del partit també ha resultat positiu pel Badalona. Un gol d'Alberto Manga des del punt de penal al minut 95 ha servit per evitar la derrota dels escapulats al Camp del Centenari. Souto als 28 minuts havia avançat al Terol, però el propi Manga ha empatat dos minuts després. A la segona part, Víctor ha fet el segon dels visitants a tocar del quart d'hora de joc. L'equip de Félix Arnáiz no ha pogut donar la campanada i ha vist volar dos punts al darrer instant des dels onze metres.

Mallorca B 3 - L'Hospitalet 1

El resultat final pot fer pensar en una desfeta dels riberencs a Son Bibiloni, però l'equip de Jordi Vinyals no ha donat mala imatge a terres balears. La falta d'encert en les jugades de profunditat ofensiva i una gran definició de les que ha gaudit el conjunt local poden resumir el partit. El Mallorca B s'ha posat tres gols per davant gràcies a les dianes de Xisco (minuts 15 i 58) i Álvaro (als tres de la represa). David Prats, a tres minuts pel final del partit, ha retallat distàncies de penal.

Reus 0 - Lleida 0

Parlant de penals, un de molt important ha fallat David Giménez pel LLeida al Baix Camp, que podria haver donat el triomf a l'equip d'Emili Vicente davant el segon equip català en zona de promoció i que tanca les quatre places de play-off. El primer duel català del 2012 just coincidint amb l'inici de la segona volta del campionat ha acabat per no registrar gols.

Ontinyent 0 - Llagostera 2

S'acaben les paraules per descriure la reacció del Llagostera a Segona B. De clar i destacat cuer a l'inici de lliga a equip revelació, marcant un ritme de punts, gols marcats i encaixats que no manté ni el líder de la classificaciò. L'equip d'Oriol Alsina ha guanyat el seu quart partit consecutiu i també per quarta setmana ha sumat els tres punts sense encaixar gols. Wilfred, en espectacular estat de forma, fins i tot ha aturat un penal al tram inicial de la segona part. El reaparegut Virgili ha estat l'autor dels gols, el primer als 23 segons de joc, sense deixar ni reaccionar als locals. El segon, al minut 53.