Futbol Català
Esports 22/01/2012

El Badalona s'apropa a la zona de promoció d'ascens

Victòria per 0-1 dels escapulats al duel català de la Feixa Llarga. El Llagostera planta cara al líder però no pot evitar la derrota per 1-2. Golejada sense pietat del Sant Andreu a un Maonès desaparegut (6-0).

Redacció
2 min
Una imatge del duel a la Feixa Llarga

BarcelonaLa conclusió més positiva de totes un cop finalitzada la jornada 21 de Segona B és que la distància respecte a la zona baixa de la lliga i la promoció de permanència es troba, mínim, a nou punts de qualsevol equip català. Enguany tot sembla indicar que el grup tercer de la divisió de bronze deixarà de registrar un descens de categoria d'un club del país per primera vegada en molts anys.

Llagostera 1 - Atlètic Balears 2

Només l'intractable líder podia posar fre a la ratxa del Llagostera a la lliga (el segon millor equip del campionat els darrers mesos). Dos gols al primer temps del partit de Marc Vales i molt especialment un gran cacau de Mathias han posat les coses complicades als llagosterencs. No obstant, a la represa l'equip d'Oriol Alsina ha dominat l'encontre i Óscar Álvarez ha retallat distàncies a la sortida d'un córner. El davanter Virgili ha tingut a les seves botes l'empat per als catalans als darrers instants.

L'Hospitalet 0 - Badalona 1

Després de passar bona part de la primera meitat del campionat amb un balanç molt irregular, el Badalona, sense tampoc enllaçar victòries de forma consecutiva, sí que suma punts i retalla distàncies amb els equips de la zona alta que ensopeguen. En un duel directe, l'equip de Manolo Márquez ha guanyat la partida als riberencs, que han perdut el primer partit a casa de la temporada i també el primer en gairebé un any i mig. La diana decisiva, de guió èpic, amb un remat de Manolo Bueno al darrer instant del temps reglamentari.

Lleida 1 - València Mestalla 0

L'equip d'Emili Vicente agafa oxigen dins la taula classificatòria en superar al Camp d'Esports el filial valencianista. Els de la Terra Ferma, que estan vivint unes setmanes difícils amb sortides i entrades de jugadors i rumors de greus problemes econòmics, s'alcen ja amb 29 punts. Un gol d'Eizaguirre al minut 28 ha resultat suficient per retenir el botí.

Sant Andreu 6 - Sporting Maonès 0

No ha tingut pietat el Sant Andreu d'un rival que podria haver jugat el darrer partit de la seva història. Ofegat pels deutes i amb molts jugadors juvenils a la plantilla per salvar la presència del Maonès sobre la gespa, l'equip balear ha sortit a complir el tràmit al Narcís Sala. El set en blanc dels andreuencs l'han signat Luís Blanco i Eloi (tots dos amb doblet) i Marcos i Ruben.

Dénia 3 - Reus 1

Derrota de l'equip de Santi Castillejo lluny de casa que manté el Reus tres jornades seguides sense guanyar i amb un únic triomf dels darrers quatre partits. No obstant, l'equip roig-i-negre conserva la quarta plaça de la lliga gràcies també a les diferents ensopegades dels rivals en les darreres setmanes. Beñat ha avançat els catalans al marcador però Chumillas –per partida doble– i Grégory han certificat el triomf local.

stats