Futbol Català
Esports 22/01/2012

La zona noble i la part baixa de la lliga es posen d'acord per donar emoció a la Tercera Divisió

El Prat torna a ser el líder, compartint punts amb un Terrassa derrotat pel cuer. El Vilanova surt del descens i hi fica la Gramenet. L'Espanyol B cau del 'play-off'

Redacció
1 min
El Cornellà ha fet caure l'Espanyol de la part noble

BarcelonaLa jornada 21 de lliga a la Tercera Divisió ha deixat emocions fortes des del principi fins al final. Obrint el cap de setmana en dissabte, l'Amposta, últim de la classificació en aquells moments, va derrotar el líder en solitari, el Terrassa, per 2-0. Després de vuit partits de lliga més, la tarda de diumenge s'ha tancat amb un altre triomf d'un equip en descens que surt de les posicions en vermell. En un duel més que directe per la permanència, el Vilanova ha superat la Gramenet per 2-1.

L'empat sense gols del Masnou davant la Pobla de Mafumet ha provocat un fet insòlit: han puntuat els equips que han començat la jornada com els tres últims classificats. Però no només la part baixa ha deixat emocions. A dalt de tot, nou canvi de líder amb l'esmentada derrota dels egarencs i la victòria del Prat per 2-0 davant un Santboià que es complica la vida. El Manlleu, amb un empat a Castelldefels (1-1), s'ha colat dins el play-off. L'equip sacrificat, l'Espanyol B, que passa pel seu pitjor moment de la temporada. L'equip de Raúl Longhi s'ha vist superat per un molt bon Cornellà (1-0). Els blanc-i-blaus surten de la promoció d'ascens i els verds s'hi acosten a només quatre punts.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Vic 1 - Gavà 1

Amposta 2 - Terrassa 0

Masnou 0 - Pobla Mafumet 0

Cornellà 1 - Espanyol B 0

Castelldefels 1 - Manlleu 1

Prat 2 - Santboià 0

Rubí 2 - Europa 1

Montanyesa 2 - Olot 2

Vilafranca 1 - Balaguer 1

Vilanova 2 - Gramenet 1

stats