Futbol Català
Esports 29/01/2012

L'Hospitalet confirma la seva petita crisi a Segona B

Malgrat mantenir-se dins el play-off, l'ensopegada al camp del cuer (1-1) i el nivell de joc de les darreres setmanes, preocupa dins l'entorn riberenc

Redacció
2 min
L'Hospitalet ha ensopegat amb el darrer

BarcelonaUn cop finalitzada la jornada número 22 de lliga, només L'Hospitalet es manté dins el play-off com a representant dels equips catalans. El Reus, que manté una ratxa negativa molt similar a la dels riberencs, ha caigut de la zona noble en una setmana on només la victòria del Lleida a Dénia ha donat una alegria entre els clubs del principat. El Sant Andreu ha perdut contra l'Ontinyent i el Llagostera ha fet tres quarts del mateix a Xàtiva.

Saragossa B 1 - L'Hospitalet 1

Crítica ensopegada de l'equip de Jordi Vinyals davant el darrer classificat del grup tercer de Segona B. El gol de Lucas Viale al minut 22 de la primera part semblava encarrilar un partit còmode, però al final de l'encontre han volat dos punts pels riberencs. El local Nierga, al minut 81, ha fet l'empat de l'equip d'Aragó. L'Hospi ha protagonitzat un encontre fluix i amb falta de ritme en alguns moments.

Reus 1 - Terol 1

Nou empat a casa dels del Baix Camp, que porten quatre setmanes seguides sense tastar la victòria i només un triomf acumulat en les darreres set. Els dos gols del partit s'han vist a la segona part. Al minut 64, Marqués ha avançat l'equip de Santi Castillejo. Quan més a tocar semblava la victòria pels reusencs, David, sobre el temps reglamentari, ha signat les taules.

Olímpic 1 - Llagostera 0

L'equip gironí ha posat avui fi a una espectacular ratxa positiva fora de casa. El primer gol encaixat per l'equip d'Oriol Alsina a domicili en aquest 2012 ha signficat, de retruc, la primera derrota lluny del Municipal de Llagostera des que l'equip va caure a L'Hospitalet el 23 d'octubre. Un gol de Da Silva al minut 19 de partit ha estat més que suficient per un equip, el de Xàtiva, que ha practicat un joc massa dur.

Badalona 1 - Huracán 1

L'equip escapulat ha sumat un punt d'or al seu estadi malgrat veure com s'han escapat els tres al tram final i des dels onze metres. En un encontre on l'Huracán ha dominat en la major part del temps als badalonins, han estat els homes de Manolo Márquez els que s'han avançat al marcador amb una diana de Robles al minut 54. L'empat final, obra de David Fas de penal després d'una falta dins l'àrea del jugador escapulat Pugui.

Ontinyent 1 - Sant Andreu 0

Derrota de l'equip de Piti Belmonte a domicili davant un rival directe. Amb l'encontre sense gols, el local Muñoz ha fet la diana del triomf de l'Ontinyent al minut 73 d'un partit marcat pel poc moviment de banquetes -només un canvi pels locals i dos pels andreuencs-. L'equip quadribarrat suma només dos triomfs en les darreres vuit jornades del campionat.

Dénia 0 - Lleida 1

El conjunt blau ha donat l'alegria del dia als catalans de Segona B. Asier, als dos minuts de partit, ha enviat la pilota al travesser. Ha estat l'inici d'un brillant encontre. El porter Víctor, salvador de l'equip, ha aturat un penal poc després. Novament Asier, a la represa, ha fet la diana visitant que ha suposat els tres punts per l'equip dirigit per Emili Vicente. El Lleida Esportiu fa nou jornades que no coneix la derrota.

stats