Futbol Català
Esports 12/02/2012

El Prat conserva el primer lloc davant el Terrassa

Els potablava signen taules a l'Olímpic egarenc (1-1). L'Espanyol B segueix en crisi en no poder superar la Gramenet (0-0) a la Ciutat Esportiva

Redacció
1 min
El Prat segueix líder

BarcelonaEl gran partit de la setmana i que ha tancat la jornada 24 a Tercera Divisió, el Terrassa-Prat, ha acabat amb taules a l'electrònic (1-1). D'aquesta manera el conjunt dirigit per Agustín Vacas conserva el lideratge de la lliga, manté la distància d'un punt respecte el seu rival tot i que perd l'average particular entre els dos en cas d'empat final a la darrera jornada. Els visitants s'han avançat al marcador però l'equip de Miquel Olmo ha aconseguit igualar la diana inicial potablava.

En el duel que obria la jornada dissabte, l'Espanyol B va confirmar la seva mala ratxa (sis partits seguits sense guanyar), empatant sense gols davant una Gramenet que, combinant el resultat del Vilanova a Sant Boi -derrota dels del Garraf per 2-0- aconsegueix sortir del descens. Taules també entre Gavà i Cornellà (1-1) i entre l'Europa i el Castelldefels (0-0). Victòries importants per allunyar-se del descens del citat Santboià i de la Montanyesa davant l'Amposta (1-0). El Manlleu, amb un triomf per 2-0 davant la Pobla de Mafumet, torna a ficar-se dins els quatre primers.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Espanyol B 0 - Gramenet 0

Gavà 1 - Cornellà 1

Santboià 2 - Vilanova 0

Europa 0 - Castelldefels 0

Montañesa 1 - Amposta 0

Vilafranca 4 - Masnou 3

Manlleu 2 - Pobla Mafumet 0

Balaguer 2 - Vic 1

Olot 0 - Rubí 2

Terrassa 1 - Prat 1

stats