Futbol Català
Esports 26/02/2012

El Terrassa derrota el Cornellà als darrers instants del temps afegit i segueix l'ombra del Prat

Els egarencs signen un sofert triomf contra un Cornellà en inferioritat numèrica (2-1) mentre que els potablava superen l'Olot a domicili (2-4)

Redacció
1 min
El duel entre el Terrassa i el Cornellà

BarcelonaEl Prat s'ha imposat a camp contrari a l'Olot (2-4) en un partit que serveix per refermar el lideratge de l'equip blanc i situar en zona de risc el conjunt vermell. El Terrassa ha patit fins al final a casa contra el Cornellà (2-1) on l'equip de Jordi Roger, en inferioritat numèrica durant la major part de l'encontre, s'ha arribat a avançar al marcador. El gol del triomf, en l'afegit. També a dalt, l'Espanyol B confirma la seva reacció amb una victòria de nivell a Manlleu (1-2).

En un partit farcit de gols, Vilafranca i Rubí han signat taules (3-3). L'equip dirigit per Puchi tanca actualment la zona noble instal·lat en la quarta posició. Per sota, el Vilanova ha sumat una victòria important al Nou Sardenya (0-1) deixant l'Europa com únic equip de la jornada que no ha marcat gol i ficant de ple l'equip escapulat en l'objectiu de lluitar per assegurar la permanència. L'efecte col·lateral d'aquesta resultat fa que el Vic entri en zona de descens després de moltes setmanes. El conjunt de Pere Vila ha caigut davant la Montanyesa a Nou Barris (2-1).

El dramàtic duel entre els dos darrers classificats, l'Amposta i el Masnou, ha finalitzat amb triomf de l'equip dirigit per Claudio Festa (1-2). El Santboià, amb la seva victòria per 3-2 davant la Gramenet, agafa aire al mig d'una estreta taula classificatòria. Qui no aixeca cap és la Pobla de Mafumet, que no coneix la victòria en tot el 2012. Aquest diumenge ha perdut a Gavà (3-2).

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Santboià 3 - Gramenet 2

Gavà 3 - Pobla Mafumet 2

Europa 0 - Vilanova 1

Montanyesa 2 - Vic 1

Vilafranca 3 - Rubí 3

Manlleu 1 - Espanyol B 2

Balaguer 1 - Castelldefels 1

Olot 2 - Prat 4

Terrassa 2 - Cornellà 1

Amposta 1 - Masnou 2

stats