Futbol Català
Esports 04/03/2012

El Prat camina amb pas decidit cap al títol

L'equip potablava supera la Monta (1-0). El Rubí signa una gran golejada contra l'Amposta (4-0). Olot i Europa, contra pronòstic, lluitaran per no baixar a Catalana

Redacció
1 min
El Prat es consolida a dalt de tot

BarcelonaUn solitari gol d'un Matamala en plena ratxa golejadora, ha resultat suficient pel Prat per deixar els punts al Sagnier i mantenir-se ferm al capdavant de la classificació de Tercera, més encara després de la derrota del Terrassa a Vilanova (3-1), que deixa els egarencs a quatre punts de distància per sota i catapulta els del Garraf en la seva lluita per evitar el descens. El Rubí, per la seva banda, ha golejat l'Amposta (4-0) i veient la zona de descens de lluny, ja es planteja nous reptes fins al final de la temporada.

La jornada número 27 ha servit per constatar una realitat difícil de veure venir a l'inici de lliga: Olot i Europa, dues de les plantilles favorites per lluitar per fites importants, tindran una nova i inesperada missió fins al final, que no és altra que evitar el descens de categoria. Els de Nitus Santos han caigut golejats a Castelldefels (3-0) i els de Pedro Dólera no aixequen cap i amb el resultat contra La Pobla (2-0) sumen quatre partits i mig sense marcar ni un gol.

El Masnou es resisteix a tirar la tovallola. Els de Claudio Festa han sumat un punt davant el Manlleu (1-1). La Gramenet ha fet tres quarts del mateix rebent la visita del Gavà (1-1) i el Santboià ha donat la campanada de la setmana provocant la quarta derrota en lliga de l'Espanyol B (0-1). L'altra gran golejada de la setmana ha tingut el mateix marcador, 4-0, i s'ha vist a Cornellà. Els verds han superat contundentment el Balaguer.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Vic 2 - Vilafranca 0

Pobla Mafumet 2 - Europa 0

Gramenet 1 - Gavà 1

Masnou 1 - Manlleu 1

Espanyol B 0 - Santboià 1

Cornellà 4 - Balaguer 0

Castelldefels 3 - Olot 0

Prat 1 - Montanyesa 0

Rubí 4 . Amposta 0

Vilanova 3 - Terrassa 1

stats