Futbol Català
Esports 04/03/2012

El Llagostera suma la cinquena victòria consecutiva per quedar-se sense sinònims d'elogi al diccionari

L'equip d'Oriol Alsina derrota el Dénia (1-0) i ja és el millor català de la categoria

Redacció
2 min
El Llagostera celebra el gol del triomf

BarcelonaLlagostera s'ha convertit en el poble català millor classificat de la categoria. L'equip blaugrana suma quinze de quinze en punts després de guanyar el Dénia (1-0), saltant al segon lloc de la taula gràcies a l'empat de l'Oriola davant el Badalona (0-0). No aixeca cap L'Hospitalet, derrotat davant l'Huracán (3-1). El Lleida ha guanyat contra l'Ontinyent (1-0), el Sant Andreu ha empatat contra el Saragossa B (1-1) i el Reus ha posat fre a la mala dinàmica guanyant a Gandia (0-1).

Llagostera 1 - Dénia 0

Una simpàtica pancarta de la penya local 'Els Golfus' reclamava la renovació de Guardiola per dos anys, els que trigaria el Llagostera en arribar a Primera. Amb aquesta eufòria i humor viu la petita població l'estat de gràcia d'un equip que transforma en punts tot el que toca. Davant el Dénia, nou triomf local -amb diana d'Enric Pi al primer temps- en un encontre on els llagosterencs han anat de menys a més i han merescut ampliar diferències.

Gandia 0 - Reus 1

Taranilla és el nom propi del Reus aquesta setmana. El futbolista roig-i-negre ha aconseguit aturar la dinàmica negativa de l'equip, en caiguda lliure des de fa unes quantes setmanes, fent sumar tres punts vitals a domicili que donen aire a l'equip entrenat per Santi Castillejo. La diana ha arribat al minut 82. En una gran jugada a la contra, els catalans han acabat centrant a l'àrea per a la contundent definició de Taranilla.

Lleida 1 - Ontinyent 0

Triomf important de l'equip d'Emili Vicente al Camp d'Esports. Els punts s'han quedat a casa gràcies a un gol d'Asier Eizaguirre des del punt de penal al minut 46. L'Ontinyent ha jugat bona part del partit amb un home menys sobre la gespa i el quadre local ha aprofitat per controlar la situació i dominar l'encontre fent bo el marcador.

Sant Andreu 1 - Saragossa B 1

Petita aturada en sec del Sant Andreu en la bona línia ascendent que venia acumulant durant les darreres setmanes. Contra un rival immers en zona de descens, el conjunt quadribarrat no ha pogut passar de l'empat. Els visitants s'han avançat al marcador durant el primer quart d'hora gràcies a una diana de Carreño. L'empat andreuenc no ha arribat fins al minut 82, amb una diana de Xavi Jiménez.

Oriola 0 - Badalona 0

Empat sense gols del conjunt escapulat a domicili. L'Oriola, fins ara segon classificat -aquesta posició passa a mans del Llagostera- s'ha mostrat com un equip dur de foradar en defensa. El conjunt dirigit per Manolo Márquez ha fet bo un empat sense encaixar gols, a domicili i contra un rival potent per anar posant el seu petit granet de sorra per intentar repetir promoció d'ascens a final de temporada.

Huracán 3 - L'Hospitalet 1

Tot i materialitzar un gol inicial de videoteca obra de Sergio Cirio -jugador cridat a ser important en el tram final de temporada pel conjunt dirigit per Jordi Vinyals-, la dinàmica de les darreres setmanes no ha variat pels riberencs. Sense temps per assaborir el gol català, Amarilla ha signat l'empat en una jugada polèmica -el col·legiat ha xiulat un penal inexistent de Craviotto i ha expulsat el porter riberenc- i abans del descans Omar ha fet el 2-1. El gol final, ja sobre el temps reglamentari de la segona part, obra de Sergio Cuesta.

stats