Futbol Català
Esports 22/03/2012

El porter llagosterenc Wilfred supera el rècord de minuts sense encaixar un gol d'aquesta temporada

De la jornada número 30 a Segona B destaca el triomf de L'Hospitalet sobre el Gandia (2-0) i l'empat sense gols del Llagostera davant l'Huracán. El Reus va veure ajornat el seu partit per culpa de la pluja

El porter llagosterenc Wilfred

BarcelonaEl Llagostera segueix sense cedir en la seva lluita. L'equip d'Oriol Alsina va sumar un nou punt al camp de l'Huracán (0-0) deixant la porteria a zero i establint un rècord del grup aquesta temporada. El partit amb millor resultat per un equip català es va disputar a la Feixa Llarga, amb triomf de L'Hospitalet (2-0) davant el Gandia. El Sant Andreu va caure a Terol (2-1), el Lleida va guanyar a Manacor (1-2) i el Reus no va disputar el seu partit per culpa de la pluja.

L'Hospitalet 2 - Gandia 0

Bon i necessari triomf de L'Hospitalet a casa per seguir dins la zona noble i aprofitar les ensopegades dels rivals directes. David Haro, per partida doble, va resultar protagonista de la nit. Al minut 19 de la primera part i al 83, a set de la finalització de l'encontre, el menut i habilidós davanter riberenc va decidir un partit que no va brillar pel seu futbol.

Huracán València 0 - Llagostera 0

De punt en punt i mantenint la porteria a zero, el Llagostera segueix dins la lluita de la part alta de Segona B. Un clar penal del conjunt valencià sobre Enric Pi podria haver estrenat un marcador que no es va moure en cap moment malgrat les ocasions. El porter llagosterenc Wilfred, amb 634 minut seguits sense encaixar gol, va superar la marca d'enguany al grup tercer, en mans fins ara del porter del Lleida Víctor Ibáñez. El nou repte del porter andalús, superar els 759 minuts de l'arlequinat Joan Capó, rècord absolut de la categoria, establert la temporada 83/84.

Terol 2 - Sant Andreu 1

Pas enrere del Sant Andreu en les seves aspiracions d'escalar a la part alta de la lliga. En un camp sempre complicat, el conjunt dirigit per Piti Belmonte no va poder ficar cap punt al sarró. El partit va començar de la pitjor manera possible, amb un gol local quan encara no s'havia disputat ni un minut de joc. A vint del final, Quim Araujo va tornar a marcar per segon partit consecutiu establint l'empat, però el Sant Andreu no va poder mantenir el marcador, caient amb un gol del local Álex al minut 83.

Manacor 1 - Lleida 2

Victòria important del Lleida per situar-se a només tres punts de la quarta plaça de la classificació. Passada la mitja hora de joc, el local Arnau va obrir el marcador. A la represa, i contra deu per l'expulsió d'Abel, el conjunt blau va capgirar la situació. Sobregrau, sobre la mitja hora de joc, va establir l'empat i en el darrer sospir, Imaz va transformar el gol del triomf ja dins l'afegit.

Badalona 2 - Sporting Mahonès 0 (resultat automàtic per la retirada federativa de l'equip balear)