Futbol Català
Esports 01/04/2012

El Llagostera derrota el Lleida i posa la cinquena marxa cap a la disputa de la promoció d'ascens

El porter blaugrana Wilfred va encaixar gol a 21 minuts de superar el rècord català

Els jugadors del Llagostera, al fons, celebren el tercer gol contra el Lleida

BarcelonaEl duel català de la jornada, disputat en dissabte, no va generar cap decepció. Pur partit de futbol sobre la gespa artificial de Llagostera entre un disparat conjunt local i un Lleida combatiu que va tenir les seves oportunitats. Finalment, 3-1 pels d'Oriol Alsina que somien amb liar-la grossa al final de la lliga. També en dissabte va jugar el Sant Andreu, derrotat per la mínima contra l'Huracán i posant virtualment molt complicada qualsevol opció de play-off. El matí de diumenge ha registrat un empat sense gols entre el Badalona i el líder. A la Feixa Llarga, taules entre dos clars aspirants com L'Hospitalet i l'Oriola.

Llagostera 3 - Lleida 1

Sense aturador l'equip gironí, que porta deu setmanes seguides sumant. Ben d'hora es va obrir el marcador amb un gol de Virgili. Al minut 14, el Lleida va empatar gràcies a Asier, aturant la ratxa de minuts invicte del porter local Wilfred, al qual li van faltar 21 minuts per igualar Joan Capó, del Sabadell, qui té el millor registre català de la història amb 759 minuts la temporada 82/83. Tot i això, l'equip local va tornar a fer diana abans del descans gràcies a Marc Mas. A la represa, opcions per tots dos equips i sentència de Virgili a dotze pel final, fent un doblet particular.

Huracán València 1 - Sant Andreu 0

Derrota per la mínima del Sant Andreu a Manises. Gairebé finalitzant un primer temps ensopit amb només un parell d'opcions per banda, el local David Fas va aprofitar una pilota mal refusada per obrir el marcador i deixar els valencians per davant al minut 42. A la represa, Només començar el segon temps, Mateos veia la segona groga deixant l'Huracán amb deu efectius. Tot i els llargs minuts amb superioritat numèrica, l'equip català no va poder foradar la porteria rival.

Badalona 0 - Atlètic Balears 0

Molt bon partit de l'equip escapulat davant la seva afició en un encontre on els de Manolo Márquez han gaudit de més opcions que el líder per poder foradar la porteria contrària. Al primer temps els locals han reclamat mans dins l'àrea balear però l'àrbitre no ha considerat l'acció com a penal. A la represa, Pugui ha tingut la més clara dels locals, tot sol davant porteria. Malgrat el clar domini, el marcador no s'ha mogut però s'ha convertit en un bon punt sobre el paper donada l'entitat del rival.

L'Hospitalet 1 - Oriola 1

Tot i l'efecte crida del club local i les portes obertes al públic, l'Estadi de Futbol de L'Hospitalet no ha registrat gaire millora en l'entrada d'espectadors. El públic present ha vist una primera part ensopida, amb un joc global no massa elaborat. A la represa, gerro d'aigua freda pels locals als dos minuts de joc, amb un penal que ha acabat transformant Ivan Espadas. Al minut 69, el riberenc Osado, a la sortida d'un córnet, ha tornat a deixar l'encontre en taules. L'electrònic no s'ha tornat a moure.