Futbol Català
Esports 22/04/2012

El Badalona presenta candidatura per la promoció d'ascens en superar el Lleida a domicili

El triomf dels escapulats al Camp d'Esports (1-3) estreta la part alta de la lliga

Ara
2 min
Els escapulats volen seguir aspirant al play-off

BarcelonaEl gran duel català de la jornada ha finalitzat amb triomf escapulat. El Badalona es troba ara a dos punts de la quarta plaça que defensa un Llagostera que ha sumat un positiu punt al camp de l'Oriola, segon classificat de la lliga. Per la seva banda, el Sant Andreu ha empatat contra el Gandia a un gol al Narcís Sala. També en empat, però en aquesta ocasió sense gols, ha finalitzat l'Olímpic-Reus. El líder, l'Atlètic Balears, podria proclamar-se matemàticament campió en set dies.

Lleida 1 - Badalona 3

Cop a la taula del Badalona al Camp d'Esports, frenant les aspiracions del Lleida i augmentant les dels escapulats, si bé tots dos clubs estan empatats a punts i amb les mateixes opcions d'accedir a la promoció a final de temporada. El Lleida s'ha mostrat millor que el seu rival sobre el camp però l'equip de Manolo Márquez ha tret petroli de gairebé totes les seves arribades. Després d'un primer temps sense gols, Barreda ha obert la llauna pels locals. Pelegrí, de falta, ha establert ràpidament l'empat. Han dictat la sentència final els gols visitants de Serramitja, a cinc minuts pel temps reglamentari, i Víctor.

Oriola 0 - Llagostera 0

Bon punt del Llagostera al terreny de joc del segon classificat de la lliga i que permet que l'equip dirigit per Oriol Alsina mantingui opcions de promoció. L'encontre s'ha desenvolupat d'una forma molt física i tàctica, amb poc futbol. L'equip local ha portat l'empenta del joc al primer temps però les forces s'han nivellat a la segona, això sí, sense poder cap dels dos equips foradar la porteria rival.

Sant Andreu 1 - Gandia 1

Empat andreuenc al Narcís Sala davant un equip que lluita agonònicament per la permanència i que ha deixat d'entrenar des de fa una setmana com a queixa pels greus problemes econòmics que travessa. El visitant Mauro ha estrenat el marcador al minut 23 del primer temps i el públic quadribarrat ha agut d'esperar als cinc minuts darrers de partit per veure l'empat local, obra de Marcos.

Olímpic 0 - Reus 0

Bon punt reusenc al sempre complicat terreny de joc de l'Olímpic però que complica les opcions de promoció dels roig-i-negres, a quatre punts de la quarta plaça a falta de nou per disputar-se. El partit, molt igualat, ha registrat poques opcions clares de gol en jugades de profunditat.

stats