Futbol Català
Esports 29/04/2012

El Sant Andreu deixa el Lleida gairebé sense opcions de disputar la promoció d'ascens a Segona A

L'Hospitalet supera l'Ontinyent per seguir aspirant a tot

Ara
2 min
Triomf andreuenc

BarcelonaJornada rodona pels equips del Principat, menys en el duel directe de catalans entre Sant Andreu i Lleida on tots dos conjunts no podien guanyar i ha acabat sortint damnificat el Lleida, que diu pràcticament adéu al somni del play-off. Reus i Hospi s'han sumat als triomfs de Llagostera i Badalona per seguir tenint aspiracions en les dues jornades restants.

Sant Andreu 3 - Lleida 1

Bon partit andreuenc al Narcís Sala. Tot i que el Sant Andreu és l'únic equip català que no pot disputar matemàticament la promoció, la temporada dels de Piti Belmonte és, dins el context d'un gir de rumb radical de l'entitat, de notable alt. L'equip ha demostrat una alta capacitat de reacció una vegada més, cagirant el gol del visitant Jorge al minut 40. Passat el quart d'hora del segon temps, Marcos ha signat l'empat i acte seguit, seixanta segons més tard, Edgar ha posat per davant els andreuencs. El marcador l'ha tancat Quim Araujo al minut 89.

Reus 3 - Mallorca B 1

Els roig-i-negres han superat el filial mallorquinista i han demostrat que lluitaran fins que les matemàtiques no donin la raó als nois dirigits per Santi Castillejo. El guió dels del Baix Camp s'ha desenvolupat gairebé idèntic al del duel Sant Andreu-Lleida. Per estrenar l'electrònic, gol visitant al minut 46, obra d'Aridai. La reacció local, un gol de Borja al minut 50 i un de Sergio León nou més tard, per donar-li la volta a la truita. Marqués, passat el quart d'hora del segon temps, ha arrodonit la matinal.

L'Hospitalet 2 - Ontinyent 0

Bon triomf riberenc, més en el marcador que en el joc, que manté l'objectiu del play-off intacte pel conjunt de Jordi Vinyals. Després d'un primer temps ensopit, els dos gols de la tarda s'han registrat en cinc minuts. Ruben Garcia ha obert la llauna als 53 de joc i als 58, Pitu ha instal·lat la tranquil·litat a la Feixa Llarga.

stats