Futbol Català
Esports 27/02/2012

El partit Reus-Llagostera va començar amb deu jugadors visitants a la gespa i un de tancat al lavabo

El davanter Mas no va poder sortir del vestidor quan el seu equip va saltar al terreny de joc. L'equip local va esperar-lo, tot i xiular l'àrbitre l'inici de l'encontre

àngel Garreta
1 min
Mas, sortint del lavabo al minut dos de partit

BarcelonaUn fet molt curiós i gens habitual va tenir lloc al Baix Camp en el duel català entre el Reus i el Llagostera. Un cop finalitzat l'escalfament del partit, tots dos equips es van retirar de la gespa camí dels vestidors. L'àrbitre va reclamar la sortida dels equips al camp per començar el partit de forma habitual, però el Llagostera va demanar uns quants minuts més de marge. El davanter Marc Mas havia aprofitat aquells instants per anar al lavabo i, sobtadament, hi va quedar tancat. L'àrbitre no va entendre's de raons i va obligar els llagosterencs a sortir al camp amb deu futbolistes.

Tal com comenta 'El 9 Esportiu', els empleats del camp van necessitar una clau anglesa per forçar la porta del lavabo del vestidor visitant. La plantilla i el cos tècnic del Reus van decidir no pressionar ni jugar la pilota en els instants inicials del partit. Finalment, Marc Mas va saltar al terreny de joc al minut dos i el partit es va poder disputar amb normalitat, no sense abans rebre, el davanter, una targeta groga per entrar al camp de forma no reglamentària.

L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va ironitzar sobre el fet en la roda de premsa posterior al partit. El tècnic llagosterenc va començar la seva intervenció felicitant el Reus: "És un club molt senyor. En la situació que ha patit el nostre jugador al vestidor, no podent sortir al camp, s'ha mostrat com un gran club".

stats