RUGBI
Esports 25/06/2016

Dues mil persones gaudeixen amb el triomf de la selecció catalana de rugbi sobre Portugal

Dos assajos de Genabat a la segona part, claus en el triomf del XV de la Ginesta

La selecció catalana de rugbi

BarcelonaLa selecció catalana de rugbi ha guanyat un partit amistós contra Portugal a l'estadi de la Foixarda (25-22), i ha tancat així un cap de setmana rodó per al rugbi català. Després de les 99.000 persones al Camp Nou per veure la final de la lliga francesa, la selecció catalana n'ha aplegat 2.000 i ha jugat a un gran nivell.

Orbaneja ha fet el primer assaig català, però els portuguesos han reaccionat ràpidament, amb dos assajos (5-10). Alberto Millán ha retallat diferències (8-10) i, abans del descans, Felipe Martínez ha aconseguit el segon assaig local (13-10).

A la segona part, els portuguesos han sortit més connectats, amb dos assajos que semblaven sentenciar el partit (13-22). Però Catalunya, amb dos assajos de Jaume Genabat, ha tornat a capgirar el marcador (25-22), i ha defensat amb encert fins als últims segons del partit.