Futbol Català
Esports 08/10/2011

El Sant Andreu guanya a domicili i dormirà al bell mig de la taula. El Llagostera ha tornat a ensopegar

Triomf quadribarrat a Saragossa (0-1) i derrota blaugrana a Denia (2-0)

Redacció
1 min
El Sant Andreu ha celebrat la primera victòria a domicili

BarcelonaCara i creu pels equips catalans que han jugat aquest cap de setmana de forma avançada a dissabte al grup tercer de Segona B. D'una banda, el Sant Andreu ha aconseguit el triomf, segon de la temporada, que el deixa temporalment a mitja taula. D'altra banda, el Llagostera segueix sense aconseguir guanyar un partit i ha trencat la petita ratxa positiva de tres empats que acumulava.

Saragossa B 0 - Sant Andreu 1

Un gol de Marcos al minut 79 de partit ha estat més que suficient per assegurar la primera i més que merescuda victòria andreuenca de la temporada a domicili. Els quadribarrats, mereixedors d'encertar contra la porteria rival molts minuts abans, ha foradat la xarxa rival després d'una centrada d'Arnau que Marcos ha rematat amb facilitat. Al primer temps, els homes de Piti Belmonte han tingut tancat l'equip local a la seva àrea.

Denia 2 - Llagostera 0

Després d'un primer temps sense gols, el Llagostera semblava destinat almenys a no perdre el partit i seguir ampliant el seu caseller de punts de mica en mica. No obstant, una nova derrota a domicili s'ha certificat a la represa amb un doblet del local Pau. El primer gol ha arribat al minut 57 i malgrat que les possibilitats d'empat han restat obertes fins al tram final, una segona diana del jugador del Denia al minut 82 ha certificat el triomf local.

stats