Futbol Català
Esports 25/09/2011

El Sant Andreu deixa escapar un triomf al tram final

Els quadribarrats van empatar a Mallorca (1-1), el Llagostera va fer el mateix a Saragossa (0-0) i el Lleida va perdre al darrer minut de partit (1-0) a Maó

Pere Belmonte, entrenador del Sant Andreu

BarcelonaEn el partit més matiner de la jornada de dissabte, el Sant Andreu no va poder sumar el seu primer triomf a la història contra el Mallorca B. No obstant, l'equip quadribarrat va evitar sumar la seva cinquena derrota seguida contra el filial del conjunt vermell i va afegir un nou punt en el seu petit creixement dins l'actual lliga. A Saragossa, empat sense gols entre els dos darrers classificats. El Lleida per la seva banda va deixar escapar un punt en l'afegit.

Mallorca B 1 - Sant Andreu 1

En un encontre passat per aigua, l'equip de Pere Belmonte va jugar una bona primera meitat que li va servir per posar el marcador parcialment al seu favor amb un gol de Marcos a la mitja hora de joc. El jugador quadribarrat va enviar al fons de la xarxa un centrada de Marc que Moyano va pentinar enrere. No obstant, la segona part va presentar un millor Mallorca B a Son Bibiloni. A tres minuts pel final, Abdón, que feia deu que havia entrat al terreny de joc, va empatar l'encontre i va signar les definitives taules.

Saragossa B 0 - Llagostera 0

Els dos darrers equips de Segona B, que encara no sumen cap victòria al seu caseller, van acabar el seu partit tal com el van començar: sense gols. Les millors opcions de l'equip gironí van arribar al segon temps, sobretot en un remat de Marc Mas fregant el pal. Tots dos equips van evidenciar les dificultats d'aquest inici de lliga i no va arriscar en defensa. Pel Llagostera és el segon partit seguit sense encaixar gol i el primer punt fora de casa.

Sporting Maonès 1 - Lleida 0

Quan més lligat semblava tenir el Lleida un punt a terres balears després d'un partit amb una bona proposta general de futbol, tot el botí va saltar pels aires al segon minut del temps afegit amb un gol del local Toni Corbellá. L'equip de la Terra Ferma gairebé no va gaudir d'arribades a l'àrea. Per la seva banda, l'Sporting podria haver-se avançat abans al marcador.