Copa RFEF
Esports 20/10/2011

El Santboià jugarà la fase final de la Copa Federació

El partit de tornada, carregat de polèmica arbitral, va finalitzar amb 1-0 a favor de la Pobla, insuficient per capgirar els dos gols favorables al Santboià a l'anada

L'onze de la Pobla al partit

La Pobla de MafumetUn gol de Ñoño al minut 91 de partit va donar el triomf a La Pobla de Mafumet (1-0) en el partit de tornada de la final catalana de la Copa Federació. La diana va ser insuficient pel filial del Nàstic, que havia de capgirar un 2-0 encaixat al Joan Baptista Milà el dia de l'estrena de Miguel López a la banqueta de l'equip vermell. D'aquesta manera els del Baix Llobregat representaran Catalunya en la fase final d'aquesta singular competició.

El desenllaç final de l'encontre va estar envoltat de polèmica. Al primer temps, Bueno va materialitzar un 'gol fantasma' que l'àrbitre no va concedir. El porter Cañadas va resultar providencial per la defensa de la porteria del Santboià. Després del gol de Ñoño en el primer minut d'afegit de la segona part, els locals van reclamar penal sobre Albert Mozo, que el col·legiat no va considerar que ho fos. El palmarès de la Copa Federació (creada el 1945) compta amb tres equips catalans campions: Sabadell (2000), Badalona (2004) i Mataró (2005).