Futbol Català
Esports 24/01/2012

Santi Triguero marca gols determinants pel Vilanova com si res hagués canviat els darrers anys

El davanter, retornat al club dels seus amors a mitja lliga, ha tret l'equip del descens

àngel Garreta
2 min
Triguero celebra un dels seus dos gols al costat del capità Valldosera

Vilanova i la GeltrúLa vida dóna moltes voltes i el futbol català és un àmbit que no s'escapa d'aquest tòpic recurrent. En l'evolució dels esportistes i els clubs de futbol, els diferents camins acaben de vegades trobant-se com si res hagués estat mai diferent. És el cas del matrimoni esportiu entre el davanter Santi Triguero i el Vilanova, el club dels seus amors al qual ha retornat per intentar salvar la categoria. La primera mostra d'amor conjugal va tenir lloc aquest diumenge a casa contra la Gramenet.

Amb el partit estancat en el zero a zero, Triguero va resultar decisiu en transformar al darrer tram de partit els dos gols del 2-1 final del seu equip davant el conjunt colomenc. A banda de convertir-se en el primer futbolista que aquesta temporada marca diana amb dos equips diferents (Gavà i Vilanova), el punta va fer sumar tres punts vitals als del Garraf en un duel directe que va servir per sortir, ara per ara, del descens directe a Primera Catalana, situació on, de retruc, s'ha ficat la Gramenet.

Després d'anys a Vilanova, Triguero va decidir canviar d'aires fa dues temporades. En una entrevista que va concedir fa mesos a la Xarxa de Televisions Locals el davanter argumentava la necessitat de "fer un 'reset' i cobrir el meu entorn familiar. Arribava un diumenge a Vilanova, plovent, amb la gent a tribuna, i el meu pare, la meva mare, la meva dona i el meu fill amb el cotxet a l'altra banda i mullant-se per no sentir els insults cap a la meva persona". Triguero va dir que si no fos per aquesta situació "no hauria marxat del Vilanova".

Acomiadat del Gavà per problemes econòmics de l'entitat, igual que el seu company Aleix Vall -tots dos ara retornats a Vilanova- i amb permís per canviar de club dins la mateixa categoria segons autoritza la nova llei federativa aplicada ja des de l'any passat, Triguero ha tornat a casa i ha donat resposta a la confiança amb el que millor sap fer: gols. Amb el projecte estabilitzat i amb el total recolzament de la directiva a l'entrenador fins a final de temporada, la vida a Vilanova sembla seguir igual, amb Triguero fent dianes vestit de celeste, com si res hagués passat.

stats