Futbol Català
Esports 09/10/2011

L'Oriola trenca el fortí de Badalona i fa caure el Centenari 524 dies després de la darrera derrota

En tres minuts i al final del partit s'ha gestat el triomf de l'equip visitant (1-2)

El Badalona ha caigut a casa per primera vegada en una temporada i mitja

BarcelonaEl Camp del Centenari s'ha mantingut invicte durant un any, cinc mesos i sis dies o el que és el mateix, 524 dies seguits. La darrera ensopegada del conjunt escapulat va tenir lloc el 23 de maig de l'any 2010. Des de llavors, cap equip ha aconseguit endur-se els tres punts del camp de l'Avinguda de Navarra en una temporada i mitja. L'Oriola semblava patir el mateix guió, però tres minuts bojos al final del partit han posat el punt i final al registre.

Badalona 1 - Oriola 2

Tot semblava indicar que el partit del conjunt badaloní tornaria a finalitzar amb victòria local i l'equip de Manolo Márquez seguiria fidel a la mitjana anglesa. Un gol de Manga ha posat per davant als escapulats però tot s'ha capgirat a partir del minut 86. Robles ha vist una segona groga molt rigorosa i acte seguit l'Oriola ha empatat de cap gràcies a Cases, El mateix jugador, tres minuts més tard, ha certificat el gol que ha posat fi a la ratxa badalonina.

Reus 0 - Gandia 0

Per primera vegada aquesta temporada, l'equip de Santi Castillejo s'ha quedat sense marcar en un partit i això ha impedit el triomf com a local del Reus davant el Gandia. Al primer temps, poca profunditat dels dos equips, amb només dues accions destacades per banda, una de Beñat pels del Baix Camp i una de Gerva pels visitants. A la represa, el Reus ha anat guanyant presència ofensiva als minuts finals i ha tingut la millor opció a botes de Trujillo al minut 85, però res ha mogut el marcador inicial.

Ontinyent 3 - Lleida 0

Tercera derrota seguida del Lleida a la lliga en un partit sense gols al primer temps i obert pels dos equips on el conjunt d'Emili Vicente ha semblat posicionar-se per guanyar amb bones arribades a l'àrea en l'inici de la represa. No obstant això, el gol dels locals al minut 65 ha trencat per complet als de la Terra Ferma, que han acabat encaixant dos gols més.

L'Hospitalet 1 - Huracán 0

El primer temps del partit ha finalitzat sense gols amb un Huracán més decidit però sense ocasions clares. De fet, l'únic risc pels locals ha estat un error involuntari del porter Craviotto jugant amb els peus que no ha finalitzat en gol de miracle. Les internades d'Haro per la banda han resultat els detalls més destacats de l'Hospitalet en un primer temps on s'ha lesionat Corominas. A la represa, una gran jugada d'Haro ha servit per materialitzar una rematada rasa d'Àngel en el primer i únic gol del partit. Els riberencs, millors a la segona part, han merescut el triomf.