Futbol Català
Esports 24/09/2011

El duel de les urgències per guanyar es dóna cita a Saragossa entre el filial de l'equip local i el Llagostera

Els dos últims classificats de Segona B es veuran les cares a terres aragoneses per trencar el zero al seu caseller particular de victòries en l'actual campionat

Redacció
1 min
El Llagostera vol seguir apuntant pel bon camí

BarcelonaEl Llagostera va aconseguir el passat cap de setmana, en la quarta jornada, el seu primer punt a Segona B, empatant sense gols davant un aspirant a la promoció com és el Badalona. L'equip d'Oriol Alsina, que en el balanç general dels partits disputats fins ara ha fet mèrits esportius per tenir més punts, intentarà seguir en aquesta petita línia ascendent i sumar la victòria contra un rival directe, el Saragossa B, situat també en zona de descens, amb només dos empats a favor i tampoc cap victòria.

L'equip gironí jugarà dissabte a la tarda, com també ho faran el Sant Andreu al camp del Mallorca B en un duel matinal i el Lleida, desplaçat també a terres balears per jugar contra l'Sporting Maonès. Diumenge obrirà el foc el Reus a les dotze del matí contra el Manacor. L'horari, gens habitual a l'estadi dels del Baix Camp, s'adapta a les possibilitats de combinació de vols de tornada de l'equip visitant. El Badalona rebrà per la tarda al Gandia i L'Hospitalet tancarà el desplaçament dels equips catalans a fora visitant al Terol.

LA JORNADA DELS EQUIPS CATALANS

MALLORCA B - SANT ANDREU

Dissabte, 24 de setembre · 12 hores

SARAGOSSA B - LLAGOSTERA

Dissabte, 24 de setembre · 17:30 hores

SPORTING MAONÈS - LLEIDA

Dissabte, 24 de setembre · 18 hores

REUS - MANACOR

Diumenge, 25 de setembre · 12 hores

BADALONA - GANDIA

Diumenge, 25 de setembre · 17 hores

TEROL - L'HOSPITALET

Diumenge, 25 de setembre · 17 hores

stats