En breu
Esports 06/06/2012

La selecció espanyola ja prepara a Polònia el debut a l'Eurocopa

1 min
La selecció espanyola ja prepara a Polònia  el debut a l'Eurocopa

La selecció espanyola va arribar ahir a la tarda a Gdansk (Polònia), des d'on va viatjar fins a Gniewino, un petit poble polonès, on es concentrarà durant l'Eurocopa, que començarà aquest divendres. El combinat estatal no debutarà fins diumenge -contra Itàlia- i serà Polònia, l'amfitriona juntament amb Ucraïna, la que obrirà foc demà passat en un partit que els enfrontarà a Grècia.

El combinat de Vicente del Bosque va volar ahir des de Madrid, on abans va fer l'últim entrenament. El blaugrana Cesc Fàbregas ja va ser present en aquesta sessió, després d'evolucionar favorablement d'una lesió muscular que li va impedir jugar l'amistós de diumenge contra la Xina. Qui no es va poder exercitar va ser Álvaro Arbeloa, que pateix una contractura cervical. Navas, per la seva banda, va donar l'ensurt després de lesionar-se a la mà mentre s'entrenava, però no és greu.

De mica en mica totes les seleccions, amb els protagonistes de l'Eurocopa, van arribant a Polònia i Ucraïna. Itàlia, igual que Espanya, hi va arribar ahir, mentre que Holanda, Alemanya, Grècia, Irlanda, Portugal, Rússia i la República Txeca ja s'exerciten a les seves seus pensant en el debut.

stats