HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 30/10/2011

La selecció espanyola es proclama campiona d'Europa

D.r. Jover
1 min

Barcelona.Com és habitual en el combinat masculí, la selecció espanyola femenina d'hoquei patins -amb vuit jugadores catalanes- es va proclamar ahir a Wuppertal (Alemanya) campiona d'Europa després de superar la selecció portuguesa per 4 gols a 2.

Les jugadores d'Alberto Mazón només necessitaven un empat per poder ser campiones, però van voler molt més i després de marxar al descans amb un empat a un, en el segon temps van aconseguir un 4-1 a favor per acabar guanyant 4-2 Portugal, que no va posar les coses gens fàcils.

Espanya ha aconseguit el títol després de fer una lligueta immaculada, en què ha guanyat els quatre partits que ha disputat. Portugal, en canvi, necessitava el triomf per poder-se proclamar campiona, ja que tenia dos punts menys que el combinat espanyol, que només ha rebut quatre gols en tota la lligueta i n'ha marcat 21.

Amb aquest triomf Espanya revalida el títol aconseguit el 2009 a Saint-Omer (França) i suma així el seu tercer Europeu i iguala la selecció portuguesa en el palmarès. L'hoquei patins català demostra que continua molt viu.

stats