Futbol Base
Esports 06/04/2012

La selecció juvenil de Brasil confirma l'etiqueta de favorita al títol en el torneig internacional MIC

Èxit de públic i organització de la fase prèvia de la Mediterranean International Cup

àngel Garreta
1 min
El juvenil de Brasil, màxim favorit

BarcelonaLa primera fase de classificació del MIC ha deixat enrere dos dies de competició intensa a la Costa Brava. En categoria juvenil el màxim favorit, el combinat de la selecció nacional de Brasil, ja es troba entre els millors. Després de superar per 0-4 la Fundació Palamós i per 1-4 el Llagostera, la 'canarinha' es veurà les cares amb el Sant Ignasi de Sarrià als quarts de final. Entre els aspirants més ferms a fer-li ombra al conjunt brasiler destaquen l'Aspire i el Cruz Azul.

En el grup de cadets, gairebé cap sorpresa entre els màxims aspirants. Al quadre de quarts hi figuraran noms destacats com els de l'Espanyol, Athletic i Rubin Kazan, afegits als representants d'aquesta categoria de l'Aspire i, novament, la selecció de Brasil. En infantils la fase final presenta també un molt atractiu cartell d'aspirants amb presència de Barça, Espanyol, Madrid, Inter o Porto entre altres equips catalans modestos també classificats.

En les categories alevins (dividides en futbol 11 i futbol 7) destaquen clubs com Manchester United, Atlético de Madrid, Ajax, Liverpool o Toulouse. Des d'ara fins al proper diumenge hi haurà emoció per veure els emparellaments de semifinals i finals i si els més humils dels diferents quadres, la majoria equips catalans, poden donar alguna sorpresa.

stats