BÀSQUET
Esports 24/05/2012

La semifinal Barça Regal - València es posa en marxa

Luana Valls
1 min

BARCELONA.Avui el Barça Regal s'enfrontarà al València Basket (21.45, Esport3) en el primer partit de les semifinals del play-off .

El conjunt valencià, entrenat per Velimir Perasovic, es va imposar aquest dimarts al Lagun Aro GBC (75-67) en el tercer i últim partit de la sèrie dels quarts de final de la Lliga Endesa i ara serà el rival del Barça. Per la seva banda, els de Xavi Pascual van resoldre la seva eliminatòria de quarts davant el Lucentum d'Alacant sense problemes, amb dues victòries.

Les semifinals són al millor de cinc partits i el Barça, el campió de la fase regular, té avantatge en el factor pista, per la qual cosa jugarà com a local els dos primers. Si fos necessari disputar la cinquena trobada de l'eliminatòria, seria també al Palau.

Per a aquest primer partit el Barça espera la tornada de Joan Carles Navarro, que segueix amb el procés de recuperació de la seva lesió de fasciïtis plantar al peu esquerre i que no va poder jugar els dos partits de quarts.

Aquesta temporada els blaugranes ja s'han enfrontat en dues ocasions al València, i de tots dos partits n'han sortint victoriosos.

stats