Futbol Català
Esports 30/11/2011

Sergio Postigo signa un pòquer de gols al Narcís Sala

La represa del Sant Andreu-Huracán, amb 2-3 i vint-i-dos minuts per jugar, finalitza amb un 2-5 per als visitants i un jugador expulsat per als locals

Postigo en una imatge de la primera part del partit ajornat per la pluja

BarcelonaL'intent de remuntada del Sant Andreu davant l'Huracán ha finalitzat amb una golejada visitant. Lluny de tenir opcions en 22 minuts d'empatar o donar la volta al marcador, els andreuencs han vist com Marc Martínez ha estat expulsat als deu minuts de joc d'aquest "partidet". Amb deu homes sobre la gespa, l'Huracán ha tingut més facilitats per crear perill i el català Sergio Postigo -autor del 2-2 i el 2-3 al primer partit- ha completat un pòquer de gols fins deixar el marcador final en 2-5.

Després d'aquest resultat, el Sant Andreu ocupa el desè lloc de la taula, al bell mig de la classificació, amb 22 punts. L'equip de Piti Belmonte es troba a quatre punts de la zona de play-off i sis per sobre de la promoció de permanència. Per la seva banda, l'Huracán s'alça fins a la sisena posició, a només dos punts de l'Olímpic de Xàtiva, equip que tanca el grup capdavanter de quatre equips.