Barça
Esports 31/05/2011

Sergio Ramos: "Oblidarem les baralles dels clàssics pel bé de la Roja"

Sergio Ramos creu que els problemes sorgits en els enfrontaments entre el Madrid i el Barça "s'han de deixar de banda" perquè hi ha un "bé comú" que és la selecció

Redacció
1 min
Sergio Ramos, durant la roda de premsa.

BarcelonaSergio Ramos s'ha concentrat avui amb la selecció espanyola a Las Rozas i ha declarat que ja tenia ganes de retrobar-se amb els companys de La Roja. "Estic content per tornar a reunir-nos tots. El retrobament amb els companys és molt natural, com sempre, sense cap tipus de problema", ha dit.

El defensa blanc no creu que les baralles en els clàssics tinguin conseqüències en la convivència de la selecció. "Ja està bastant clar per la nostra banda i la d'ells. Una cosa és la rivalitat dins del camp, és normal. Hi havia moltes coses en joc. Però aquí hi ha un bé comú col·lectiu que cal tenir en compte i és la selecció.

En aquest sentit, Ramos ha afegit que tots els internacionals han de pensar en els èxits del combinat espanyol i seguir en la mateixa línia. "Enlloc de pensar en baralles, hem de pensar que hem aconseguit uns èxits que mai s'havien aconseguit en la història, l'Eurocopa i el Mundial. Junts hem viscut moments molt importants com per estar ara amb problemes d'aquest tipus".

Ramos no ha perdut l'ocasió per felicitar via twiter als jugadors del Barça per conquerir la quarta Champions. "A través del seu twitter, Ramos va felicitar al Barcelona per la conquesta de la seva quarta Lliga de Campions. "Si fos a l'inrevés també m'hagués agradat rebre aquest tipus de missatges. Cal ser honest i cavaller amb companys de selecció. Què menys que felicitar-los després del gran any que han fet", ha conclòs.

stats