Futbol Català
Esports 13/10/2011

L'Espanyol B és més lider de Tercera un cop disputada la segona jornada intersetmanal

El Vilanova segueix sense guanyar un partit després de nou duels

Redacció
2 min
Raventós celebra el primer gol de la Grama

BarcelonaEl filial blanc-i-blau comença a marcar distàncies camí del títol. El fet de veure com el Gavà es va avançar al marcador no va suposar cap impediment per veure un partit on l'Espanyol B va capgirar novament un resultat advers, en aquest cas per convertir-lo en un 3-1 definitiu. El conjunt perico es va aprofitar de l'empat en el duel directe entre Pobla de Mafumet i Terrassa (0-0) i la derrota del Vilafranca al Sagnier davant el Prat (3-0) en un partit on els potablava van tornar a mirar a la zona alta.

Amb aquests últims resultats, qui podia aprofitar la jornada per situar-se segon era l'Europa, però l'equip escapulat va fer el pitjor partit de la temporada a Santa Coloma. Els de Ramon Moya van guanyar 3-1 i van agafar aire per distanciar-se cinc punts del descens. També va sortir dels fanalets vermells de la taula el Santboià. Amb l'arribada de Miguel López a la banqueta el conjunt vermell porta dues victòries (una en Copa Federació i l'altra en lliga) i un empat (la jornada passada). Aquest dimecres un 2-4 a Manlleu va fer pujar l'equip fins al lloc número quinze.

Qui no reacciona és el Vilanova. Després de superar una fase inicial del calendari contra equips de la zona alta, la visita del Balaguer tampoc va servir per canviar la dinàmica dels del Garraf. Un 1-2 a casa complica, i molt, la situació d'un equip que encara no coneix la victòria. Per la seva banda, el Rubí va obtenir un important triomf a domicili contra el Masnou (0-2), donant un salt important a la classificació i deixant els de Claudio Festa penúltims de Tercera. La golejada del dia va viure's a Castelldefels. Els d'Escudero van fer una maneta a una Monta en caiguda lliure.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Gramenet 3 Europa 1

Espanyol B 3 Gavà 1

Pobla Mafumet 0 Terrassa 0

Cornellà 0 Olot 0

Castelldefels 5 Montanyesa 0

Prat 3 Vilafranca 0

Masnou 0 Rubí 2

Vic 0 Amposta 0

Manlleu 2 Santboià 4

Vilanova 1 Balaguer 2

stats